Bij Uitgeverij Max & Mila Media staan we voor het creëren van prachtige producten die kinderen en hun opvoeders inspireren. Ons assortiment is gebaseerd op een reeks decoratieve wandplaten met sprookjes- en kinderliedthema's, speciaal ontworpen voor Max & Mila door Mause Fotografie.

Ons doel

Ons ultieme doel bij Max & Mila Media is om uit te groeien tot een vooraanstaande uitgeverij van hoogwaardige educatieve producten voor kinderen van alle leeftijden. We zijn van plan ons aanbod uit te breiden met educatieve materialen en interactieve tools die de ontwikkeling van kinderen bevorderen en hun verbeeldingskracht prikkelen. Hiermee willen we bijdragen aan het creëren van prachtige herinneringen voor kinderen, hun families en hun mede-opvoeders.

Nostalgie en cultuur

In een tijd waarin informatie overweldigend is en alles lijkt te draaien om snelheid en oppervlakkigheid, streven we bij Max & Mila Media naar stabiliteit voor opgroeiende kinderen. Door spelen en leren te verbinden via onze sprookjes- en liedjesplaten, willen we nostalgie, herinnering en cultuur weer een belangrijk onderdeel maken van de opvoeding en het opgroeien.

Naar de shop