Veelgestelde vragen

Krijg ik bij mijn Max & Mila plaat een ophangsysteem?

Ja, met elke wandplaat wordt gratis een ophangsysteem meegestuurd. In de verpakking zitten ook de instructies voor de montage.

Levert Max & Mila ook aan bedrijven en instellingen?

Ja, voor bedrijven en instellingen kunnen wij maatwerk leveren! Wij leveren bijvoorbeeld voor kinderopvang, basisonderwijs (groepen 1, 2 en 3), (kinder)zorgverleners en bibliotheken. Speciaal voor bedrijven en instellingen bieden wij interessante pakketten aan. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe snel is mijn wandplaat in huis?

Bij Max & Mila werken we niet met enorme voorraden. We gaan jouw wanddecoratie pas in productie nemen als jij je keuzes voor de plaat, het formaat en materiaal en eventueel lijst aan ons hebt doorgegeven. Gemiddeld na 7 werkdagen is jouw wanddecoratie klaar om te worden verzonden.
Je kunt je werk(en) binnen 7-9 werkdagen in huis verwachten. Nadat je je bestelling hebt geplaatst ontvang je meer informatie over de exacte levering.

Kan ik een wandplaat bestellen in een ander formaat of van een ander materiaal?

Ja, dat kan. Om bestellen via de webshop niet onnodig ingewikkeld te maken, bieden we een selectie materialen en formaten aan. Andere formaten en materialen zijn vaak ook mogelijk. Staat het door jou gewenste materiaal en formaat niet in onze webshop? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor Max & Mila?

In een tijd waarin informatie overweldigend is en alles lijkt te draaien om snelheid en oppervlakkigheid, streven we bij Max & Mila Media naar stabiliteit voor opgroeiende kinderen.

Door spelen en leren te verbinden via onze spelletjes en sprookjes- en liedjesplaten, willen we nostalgie, herinnering en cultuur weer een belangrijk onderdeel maken van de opvoeding en het opgroeien.

"Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet". De platen van Max & Mila: mooi, leuk en leerzaam!

Wat is de levertijd voor verjaardagskalenders, memory- en kwartetspellen en videoclips?

De kalenders en spellen worden in de regel de eerstvolgende werkdag verzonden als brievenbuspakketje. Vaak heb je jouw bestelling dan al de dag daarna in je brievenbus. De videoclips worden digitaal verstuurd en heb je dus al kort na betaling in je e-mailbox.

Kun je niet vinden wat je zoekt?

Neem contact op en onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zorg ervoor dat je je bestelnummer vermeldt (als je dat hebt).